Back to Top

integritetspolicy

Vi är medvetna om att du vill veta hur dina data används och delas, och vi uppskattar det förtroende du ställer i oss för att göra det noggrant och klokt. Detta meddelande beskriver sekretesspolicy för vår hemsida. Genom att besöka vår hemsida accepterar du och godkänner allt som beskrivs i detta sekretessmeddelande.


1, Vilka personuppgifter samlar vi in ​​om sina kunder?


Den information vi får från dig hjälper oss att personifiera din shoppingupplevelse och kontinuerligt förbättra den. Vi använder data för att bearbeta order och betalningar, leverera produkter och tjänster, kommunicera med dig om beställningar, produkter, tjänster och kampanjer, behåll våra journaler och vanligtvis behåll dina konton med oss, visa innehåll ( till exempel önskelistor) och att rekommendera produkter och tjänster som du kanske är intresserad av. Vi använder också denna information för att förbättra vår butik och plattform för att förhindra eller upptäcka bedrägeri eller missbruk av vår webbplats och att tillåta tredje parter att utföra tekniska, logistiska eller andra funktioner på vår vägnar.


Vi samlar in följande typer av data:


Information som du ger oss: Data som du anger på vår webbplats eller som annars tillhandahålls av oss tar emot och lagrar: du kan välja att inte ge viss information, men då kanske du inte kan använda många av våra funktioner. Vi använder den information du tillhandahåller för att uppfylla dina önskemål, för att anpassa din framtida shoppingupplevelse till dina preferenser och att kommunicera med dig.


Automatiska data: vissa typer av data mottas och lagras av oss varje gång du har kontakt med oss. Till exempel, som många andra webbplatser, använder vi "cookies" och vi får vissa typer av data när din webbläsare är vår hemsida.


2, Hur säkra är mina data?


A. Vi strävar efter att skydda säkerheten för dina data under överföring genom att använda SSL-program (Secure Sockets Layer) som krypterar de data du tillhandahåller.


B. När du bekräftar en beställning kommer vi bara att visa de sista fyra siffrorna i dina kreditkortsfigurer. Naturligtvis skickar vi hela kreditkortsnumret till kreditkortsföretaget under orderbehandlingen.


C. Vi använder fysiska, elektroniska och processuella säkerhetsmedel i samband med insamling, lagring och avslöjande av personligt identifierbara kunddata. Våra säkerhetsförfaranden innebär att vi kan kräva bevis på din identitet från tid till annan innan vi avslöjar personuppgifter till dig.


D. Det är viktigt att du skyddar dig mot obehörig åtkomst till ditt lösenord och din dator. Glöm inte att logga ut när du har slutat använda en delad dator.


3, Hur skyddar du personlig information


För att säkerställa säkerheten för din personliga information, för att förhindra informationsförlust eller skada, tar vi fysik, elektronik och hanteringsåtgärder för att skydda din information, inklusive men inte begränsat till till SSL. Vi har en strikt förvaltning av de anställda eller entreprenören som har tillgång till din personliga information, inklusive men inte begränsat till möjligheten att kontrollera på grundval av posten, och de undertecknade ett avtal och övervakning av deras verksamhet . Vi använder all tillgänglig teknik för att skydda personlig information, för att förhindra att dina personliga uppgifter läcker ut, skadas eller förloras.